Register, upload AVATAR, save SCORES, meet FRIENDS!
Fullscreen
Lights Toggle

Pas în pantofi de un detectiv genuine Word în această oprire nou cuvânt puzzler! Rezolva misterul cuvintele cu ajutorul culoare codificate indicii. Mai puţin timp luaţi, mai multe puncte ‘s ll a face! Ca jocul progresează, cuvintele a lua mai şi devine mai scurt timp. Puteţi deduce drum prin toate nivelurile 15 şi câştiga titlul râvnit de Word Sherlock? Va fi o să bată pe International Master Detectivi Hall of Fame? Oricum, o dată splendid este garantată pentru toate!
Utilizaţi mouse-ul sau tastatura pentru a introduce cuvinte. Taste de comenzi rapide sunt: introduceţi = trimite, bara de spaţiu = Shuffle, Backspace = elimina scrisoare.
Faceţi clic pe o scrisoare pe zona de intrare pentru a elimina toate următoarele litere. (Având în vedere scrisoare poate ‘s t fi eliminat.)
Notă: aveţi posibilitatea să Reîncercare ca ori de câte ori doriţi dupa ce a pierdut, dar dacă nu se face prin întregul joc fără un singur Reîncercare, scor final va fi DUBLAT! (Renunti la joc şi continuă contează mai târziu ca un Reîncercare.)

Categriile Jocurilor

Lasa un comentariu

Le Jocuri is proudly powered by Le Jocuri